dinsdag 22 maart 2016

Kipshoarma wrap

Aantal personen: 4 

Ingrediënten:

500 gram kipfilet
2 eetl. arachideolie
1/2 krop ijsbergsla
1 komkommer
2 tomaten
8 kleine wraps of 4 grote wraps
250 gr griekse yoghurt
6 teentjes knoflook
zout
peper
Paprikapoeder

Bereiding:

- Was en snijd de kipfilet in reepjes.
- Kruid de stukjes kipfilet met zout, peper en paprikapoeder.
- Bak de gekruide stukjes kip in de olie bruin en gaar.
- Pel de knoflook en maak deze heel fijn, je kunt ook een pers gebruiken.
- Doe de griekse yoghurt in een schaal en doe hier de knoflook doorheen, beetje zout en peper, roer alles goed door elkaar en laat staan.
- Was de tomaten, komkommer en snijd in dunne reepjes.
- Was de sla, laat uitlekken en snijd in dunne reepjes.
- Verwarm de wrap volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Bestrijk elke wrap met 1 eetlepel knoflook yoghurt.
- Verdeel hierover een beetje sla, wat tomaten en komkommer plakjes.
- Schep de kipshoarma eroverheen.
- Vouw de wrap dicht.

TIP:
Fruit een grote ui door de kip heen.
Bak kleine stukjes rode paprika mee.

Kipshoarma kapsalon: 
Als de kip gaar is leg er dan een paar plakjes kaas op, doe de deksel op de pan en wacht tot de kaas gesmolten is.Of leg er een paar dunne plakjes mozzarella overheen wacht tot deze een beetje gesmolten is.






Vergeet niet om een opmerking achter te laten als je dit gerecht geprobeerd hebt ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten