zaterdag 19 september 2015

Tonijnsalade met walnoten

Aantal personen: 4 

Ingrediënten:

2 blikjes tonijn op water (olie mag ook maar dat maakt het weer vetter)
Krulsla
4 handjes verse spinazie
1 komkommer
2 tomaten
2 rode uien
2 handjes walnoten
Zout
Peper

Bereiding:

- Laat de tonijn uitlekken.
- Was en snijd de komkommer en de tomaten in blokjes.
- Was en pluk de sla.
- Was de spinazie.
- Pel en snipper de rode uien.
- Doe de tonijn, de sla, de spinazie, de komkommer, de tomaten, de uien, en de walnoten in een grote schaal en hutsel alles door elkaar.
- Kruiden naar smaak.

TIP:
Salades zijn goed te eten zonder saus, maar voor de liefhebbers van saus kun je het volgende nog doen: 1 eetlepel mayolijn, klein beetje azijn, klein beetje olijfolie, en dit kruiden naar smaak, alles goed door elkaar roeren en de saus is klaar.



Vergeet niet om een opmerking achter te laten als je dit gerecht geprobeerd hebt ;-)





Geen opmerkingen:

Een reactie posten