Ingrediënten:
300 gr kipfilet
2 uien
3 teentjes knoflook
1 rode paprika
4 eetlp. zoete ketjap A
1 pakje ajam smoor
150 ml water.
Olijfolie
Aantal personen: 4
Bereiding:
- Was en snijd de kipfilet in kleine blokjes.
- Pel en snij de uien in blokjes.
- Pel en snij de knoflook in blokjes.
- Was en snij de paprika in blokjes.
- Doe een klein scheutje olijfolie in de koekenpan.
- Fruit hierin de knoflook en de ui glazig.
- Doe de stukjes kipfilet erbij en bak deze in 10 min gaar.
- Doe 5 min. voordat de kip gaar is de stukjes paprika erbij.
- Doe er 150 ml water bij en het pakje ajam smoor (op het pakje staat 200 ml, gezien dat de groente ook vocht bevatten is 150 ml voldoende).
TIP:
Je kunt dit gerecht ook eens proberen met gele paprika en/of 1 half geel en 1 half rood.
Heerlijk bij de Salade met gedroogde tomaten en feta en afbak broodjes.
Vergeet niet om een opmerking achter te laten als je dit gerecht geprobeerd hebt ;-)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten