zondag 26 juli 2015

Gevulde pastaschelpen

Aantal personen: 4 

Ingrediënten:

20 Pastaschelpen
Olijfolie
300 gr. Gehakt
3 eetl. geconcentreerd tomatenpuree
Spaghettikruiden
20 cl water
Peper
Tabasco
Peterselie

Bereiding:

- Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Snij de peterselie fijn.
- Giet de pasta af en laat uitlekken.
- verhit in een koekenpan de olie en rul hierin het gehakt.
- Roer 2 eetlepels tomatenpuree door het geruld gehakt en kruid het met spaghettikruiden.
- Verdun 1 eetlepel tomatenpuree met 20 cl water.
- Roer er 2 eetlepels olijfolie door en breng dit op smaak met peper en tabasco.
- Vul de pastaschelpen met gehakt.
- Verdeel de tomatensaus over 4 borden en leg op elk bord 5 gevulde pastaschelpen.
- Garneer de schelpen met de fijngesneden peterselie.

Vergeet niet om een opmerking achter te laten als je dit gerecht geprobeerd hebt ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten