Ingrediënten:
1 kwart bloemkool
Handvol sperziebonen
2 wortels
1 ui
1 rode paprika
Kwart Chinese Kool
Half bosje peterselie
Half rode peper
3 liter water
3 bouillon blokjes
Kipfilet (volg je een Detox kuur, laat dan het vlees weg)
Kruiden naar eigen smaak
Bereiding:
- Breng 3 liter water aan de kook (is de soep te gevuld kun je er nog wat water bij doen).
- Kook de kipfilet in een aparte pan met water gaar, rip op snijd in blokjes en gooi dit tijdens de laatste 5 kook minuten in de soep.
- Was de groente, snijd de bloemkool in partjes, de sperziebonen in 3e delen, rasp de wortels, snijd de ui, Chinese kool, paprika, rode peper en peterselie fijn.
- Gooi alle groente, op de Chinese kool, peterselie en de rode paper na, in de pan met kokend water.
- Laat dit 15 mind koken en gooi nu de rest erbij, laat dit nog eens 5 min koken.
TIP:
Wat je over hebt kun je invriezen.
Vergeet niet om een opmerking achter te laten als je dit gerecht geprobeerd hebt ;-)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten