zaterdag 5 september 2015

Gevulde bloemkoolsoep

Ingrediënten:

1 kwart bloemkool
Handvol sperziebonen
2 wortels 
1 ui 
1 rode paprika
Kwart Chinese Kool
Half bosje peterselie
Half rode peper
3 liter water 
3 bouillon blokjes 
Kipfilet (volg je een Detox kuur, laat dan het vlees weg)
Kruiden naar eigen smaak

Bereiding:

- Breng 3 liter water aan de kook (is de soep te gevuld kun je er nog wat water bij doen).
- Kook de kipfilet in een aparte pan met water gaar, rip op snijd in blokjes en gooi dit tijdens de laatste 5 kook minuten in de soep.
- Was de groente, snijd de bloemkool in partjes, de sperziebonen in 3e delen, rasp de wortels, snijd de ui, Chinese kool, paprika, rode peper en peterselie fijn.
- Gooi alle groente, op de Chinese kool, peterselie en de rode paper na, in de pan met kokend water.
- Laat dit 15 mind koken en gooi nu de  rest erbij, laat dit nog eens 5 min koken.

TIP:
Wat je over hebt kun je invriezen.



Vergeet niet om een opmerking achter te laten als je dit gerecht geprobeerd hebt ;-)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten