vrijdag 4 september 2015

Ananas met appel en kaneel

Dit recept is heerlijk als nagerecht of tussendoor, ook heel simpel en kost weinig tijd.

Aantal personen: 4

Ingrediënten:

4 verse ananasschijven
2 grote appels
Kaneel

Benodigdheden:

Gril

Bereiding:

- Was en schil de appels, verwijder het klokkenhuis, en snijd te appels in schijfjes.
- Plaats de appelschijfjes en de ananasschijven onder een voorverwarmde gril (je kunt er eventueel een klein beetje olijfolie op druppen).
- De tijd is afhankelijk van hoe je ze gegrild wilt hebben, het gaat heel snel dus houd het goed in de gaten.
- Zodra ze goed genoeg gegrild zijn neem je ze van de gril af, verdeel over 4 bordjes en bestrooi met kaneel.

TIP: 
Volg je een DETOX kuur, dan is dit een heerlijk toetje ;-)



Vergeet niet om een opmerking achter te laten als je dit gerecht geprobeerd hebt ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten