zondag 20 september 2015

Spitskool Wrap

Aantal wraps: 4 

Ingrediënten:

4 spitskoolbladeren
150 gr. kipfilet
2 handjes sperziebonen
1 handje doperwtjes
1 ui
halve grote paprika
Knoflookpoeder
Koriander
Peper
Zout
Griekse yoghurt
Olijfolie


Bereiding:

- Pel en snipper de ui.
- Was en snijd de sperziebonen in 3 delen.
- Was de doperwtjes.
- Was de halve paprika en snijd deze in fijne blokjes of fijne kleine reepjes.
- Was en snijd de kipfilet in kleine stukjes.
- Warm de olijfolie op in een wok, en bak de kip bijna gaar.
- Doe de ui erbij en bak dit nog 5 min. door.
- Doe nu de rest van de groentes erbij en bak alles beetgaar.
- Kruid dit alles naar eigen smaak met de knoflookpoeder, koriander, zout en peper.
- Was de 4 spitskoolbladeren en warm deze 1 voor 1, langzaam op in een koekenpan, de bladeren worden hierdoor zachter en rolbaar. Zodra 1 blad zacht geworden is haal je deze uit de pan en leg je de volgende erin.
- In het blad wat al zacht is verdeel je een beetje van de kip met groene en verdeel er een beetje Griekse yoghurt overheen.
- Rol de bladeren nu dicht en verdeel over de borden.


TIP:
Lekker als tussendoortje, lunch of als voorgerecht.



Vergeet niet om een opmerking achter te laten als je dit recept geprobeerd hebt ;-)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten