Ingrediënten:
1 verse multicolor sla van Vlandria (hier zit de wortel nog aan)
1 blikje tonijn op water
1 plak feta
1 potje zwarte olijven
1 pot gegrilde paprika
4 augurken
8 groen pepers
zout
peper
Benodigdheden:
Langwerpige glazen schaal
Bereiding:
Bij deze salade werk je in lagen, dus niet door elkaar gooien.
- Was en snijd de sla.
- Verdeel de sla in de glazen schaal.
- Snijd de feta in kleine blokjes - verdeel over de sla.
- Laat de tonijn uitlekken - verdeel over de sla.
- Laat de gegrilde paprika uitlekken in een vergiet en vang de sap op in een bakje.
- Snijd de gegrilde paprika in kleine blokjes - verdeel over de sla.
- Snijd de augurk in plakjes - verdeel over de sla.
- Laat de olijven uitlekken - verdeel over de sla.
- Giet wat van de paprika sap, die je hebt opgevangen, over de salade heen.
- Breng op smaak met een klein beetje zout en peper.
- Maak het geheel af met de groene pepers.
Vergeet niet om een opmerking achter te laten als je dit recept geprobeerd hebt ;-)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten