zondag 26 juli 2015

Roti - surinaams

Aantal personen: 4

Ingrediënten:

Drumstiks
Eieren
Aardappels
Knoflook
Uien
Tomaat
Selderij
Pimentballetjes
Peper
Zout
Massala (Surinaamse currymix)
Kouseband (of sperziebonen)
Roti pannenkoek of rijst

Bereiding:

- Kook de aardappels beetgaar.
- Kook de eieren hard, spoel af met koud water, pel de eieren, kruid de ei met zout, peper, massala en frituur deze even in hete olie.
- Snij de ui, knoflook en tomaat klein, snij de selderij fijn.
- Braad de druksticks halfgaar.
- Voeg toe (kruiden naar smaak): ui, aardappels, knoflook, uien, tomaat, selderij, pimentballetjes, peper, zout en massala. 
- Laat dit alles gaar worden.
- Voeg bij de laatste 10 min. de gesneden kouseband (of sperziebonen) toe.
- Warm de Roti pannenkoek op.
- Leg de pannenkoek op een bord en garneer dit met de gekruiden aardappelen, kouseband, gefrituurde ei en drukstick.
- Giet wat van het jus over het gerecht heen.

Vergeet niet om een opmerking achter te laten als je dit gerecht geprobeerd hebt ;-)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten